OVER ONS


Holland Eco Finance is een participatie van het Energiefonds Overijssel. Wij willen een doorbraak teweeg brengen door de investering in kwalitatief goede led verlichting rechtstreeks te koppelen aan substantiele energiebesparing die direct wordt gerealiseerd. Op deze manier kunnen ook groepen met een beperkt budget – zoals publieke instellingen, scholen, verenigingen en stichtingen, maar ook bedrijven – profiteren van energiezuinige maatregelen en een lagere energierekening.
Holland Eco Finance kan deze oplossing bieden dankzij een startinvestering van het Energiefonds Overijssel.

Wij willen het belang van duurzame ontwikkeling voor Overijssel benadrukken. Volgens ons is het belangrijk dat ondernemers, wethouders en schoolbesturen in de provincie zich bewust worden van hun eigen mogelijkheden tot duurzame innovatie. Er is hoogwaardige ledverlichting beschikbaar die meer en beter licht biedt, extreem spaarzaam is en geen kwik bevat.
Over het energiefonds

Volgens Bas-Jan Blom, directeur van het Energiefonds Overijssel, brengt Holland Eco Finance verduurzaming voor partijen met minder budget binnen handbereik. Stichtingen, scholen of verenigingen hoeven met deze werkwijze niet diep in de buidel te tasten om de eerste investeringen te doen. Tegelijkertijd brengt het op langere termijn minder energiekosten met zich mee. Dat is goed is daarmee goed voor het klimaat en de partijen die zich elke dag inzetten voor hun buurt of een ander maatschappelijk doel.


20% nieuwe energie

Energiefonds Overijssel levert een financiele bijdrage aan ondernemingen, woningcorporaties en projecten die energie besparen of energie opwekken uit hernieuwbare bronnen. Zo draagt het fonds bij aan werkgelegenheid, ondernemerschap, innovatie en aan de ambitie van Overijssel: 20% nieuwe energie in 2020.Klik hier om accordion te activeren

Copyright Holland Eco Finance - powered by Energiefonds Overijssel - algemene voorwaarden